Met ruim 20.000 bezoekers en circa 550 exposanten is de InfraTech verreweg de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. Er worden nieuwe verbindingen gelegd en kansen gecreëerd. Ipcon zal hier, als innovatief projectmanagement- en consultancybureau, zeker niet ontbreken. Net als twee jaar geleden zal Ipcon in januari 2017 te vinden zijn in Ahoy Rotterdam. 

InfraTech

SLIM VERBINDEN

Het thema van de InfraTech 2017 is ‘slim verbinden’, zowel letterlijk als figuurlijk. Toonaangevende stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche spelen een belangrijke rol op de beurs. De InfraTech is dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.

SAMENSPEL

Ipcon maakt de verbinding door het bieden van praktische en haalbare oplossingen op infraprojecten. Samenspel op deze projecten tussen de diverse personen en betrokkenen bepaalt het succes. Graag ontmoeten we u in onze stand om samen die verbinding te maken. Maak kennis met onze partners en diensten. Wij zijn te vinden in hal 1 met stand nummer 1.225.

 

 

Via onderstaande link kun u zichzelf registreren.

IFT2017 banner 468x60px bezoekers