Dialog is uit eigen ervaring van omgevingsmanagers binnen Ipcon, zo ontwikkeld dat het ondersteunend is aan bestaande processen en administratieve handelingen tot een minimum beperkt blijven. Daardoor kan de focus gericht blijven op het succes van een project en doet Dialog de rest. 

“Weet jij nog wat we hebben afgesproken met...?”

dialog stakeholderanalyse logo

De oplossing voor goede stakeholderanalyse en SOM

Eerder dit jaar presenteerde Marcel Hoogsteder enthousiast de door hem ontwikkelde dienst ‘Dialog’. Tijd om hier dieper op in te gaan. Dialog is de all-in oplossing ter ondersteuning van de stakeholderanalyse en strategisch omgevingsmanagementprocessen (SOM) binnen projecten. Het stelt omgevingsmanagers en –teams in staat de dialoog met stakeholders beheerst aan te gaan en herleidbaar vast te leggen. Continue inzicht in de projectomgeving en overzichtelijke rapportages zorgen ervoor dat de omgevingsmanager altijd voorbereid is. Zo zijn vragen zoals “weet jij nog wat we hebben afgesproken met...?” verleden tijd. 

Dialog ondersteunt het proces van stakeholderanalyse en SOM en is de all-in oplossing voor een succesvolle stakeholdersamenwerking op projecten.

Omgevingsmanagement blijft zich snel ontwikkelen. Dialog ontwikkelt mee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met, partner van Ipcon, Marcel Hoogsteder via .