Na het geslaagde partner-uitje in Hoek van Holland vorig jaar, was het 17 september weer tijd voor een nieuw uitje. Ieder jaar komen alle partners plus wederhelft bijeen om een leuke dag te beleven. Dit jaar vond het uitje plaats in het centrum van Utrecht.

IMG 20160917 WA0015

EEN MILJOEN
Het ontvangst vond plaats in Restaurant Den Draeck aan de Utrechtse gracht. Hier aangekomen werd de Ipcon club opgedeeld in kleine groepen. Een erfenis moest worden verdeeld. Iedere groep kreeg “één miljoen” tot hun beschikking. Zoveel mogelijk overhouden? Nee, zoveel mogelijk opmaken was het doel. Enkele partners waren ineens wel erg verheugd met de vrouwen in hun team.

1 2 11

ENTHOUSIASTME
De tocht kon starten. Iedere groep had een kaart en een GPS in zijn bezit waar de locaties mee te vinden waren waar ze naartoe moesten. Op iedere locatie werd via de GPS een vraag gesteld of een foto-opdracht gegeven. Ondertussen konden de groepen elkaars scores via de GPS in de gaten houden en elkaar uitdagen. Tussendoor kwamen alle Ipcon partners twee keer bij elkaar in verschillende kroegen in Utrecht om wat te drinken. De tocht duurde totaal twee uur en het enthousiasme was zeer aanwezig. Sommigen hadden geen oog voor de historische binnenstad door het fanatisme.

13 15 18

DE TITEL
Na twee uur kwam de groep bijeen in een Café om hier de strijd om de titel definitief te maken. Als eindspel werd er ‘Jenga’ gespeeld. Het spel waarbij fysieke en mentale behendigheid een must is. Om de beurt mag een speler een blok uit de toren halen en bovenop leggen. De overtuigende winnaars van deze dag waren Arthur Janssen, Peter Mathlener en Mark Baeten met hun partners. Nogmaals gefeliciteerd mannen. “Een ontzettend leuke en goed georganiseerde middag”, verteld Corné Thomassen.

IMG 0982 IMG 0983

Na de intensieve middag was het natuurlijk tijd voor een hapje en drankje. Aan de oude gracht bij Restaurant Den Draeck in Utrecht hebben de partners de dag afgesloten met een heerlijk diner en een gezellige borrel.

Miriam, de vriendin van Eric, heeft van deze leuke dag een mooi filmpje gemaakt. Het filmpje is hier onder te zien.