Tijd voor weer een introductie van een nieuwe partner! Wij zijn verheugd om mede te delen dat Jacko Dekker als partner van Ipcon is toegetreden. Hij zal zich voornamelijk richten op Risico –en procesmanagement.

Naamloos

Van juli 2011 tot en met januari 2016 was Jacko als zelfstandige werkzaam als projectorganisator op het project ‘verbreding en opschaling Rijksweg A15 Maasvlakte – Vaanplein’. Onder een aantal partners van Ipcon is hij wellicht geen onbekende. Sinds 2015 is hij via Ipcon als risico-analist actief op het project Isala Delta. Begin dit jaar is Ipcon het gesprek met Jacko aangegaan om verdere samenwerking, als partner, te verkennen.

De reden dat Jacko graag toetreed tot de Ipcon maatschap is, omdat hij het concept sterk vindt en het hem aanspreekt. “Enerzijds opereer je zelfstandig, anderzijds treed je gezamenlijk richting de markt op. Met elkaar heb je een breder netwerk waardoor je elkaar kunt versterken. Daarnaast vind ik mijn persoonlijke ontwikkeling een belangrijk punt. Hierin kan Ipcon mij ondersteunen”, aldus nieuwe partner van Ipcon: Jacko.

Naast hard werken zit Jacko ook in zijn vrije tijd niet stil: “ik ben in het weekend vaak ergens op de Veluwe te vinden om een lekkere tocht te maken met de mountainbike. Ook kan ik erg genieten van een reis naar een mooie bestemming."

Met een hbo bachelor diploma Civiele Techniek op zak en een dosis aan ervaring is Jacko een uitstekende aanwinst voor Ipcon.

Proost

Meer weten over Jacko? Kijk op het partnerprofiel van Jacko Dekker.

Wij wensen Jacko veel plezier en succes toe binnen Ipcon en kijken uit naar een prettige samenwerking!