A Lanes A15 Knp Vaanplein

 

Onze markt is continu in beweging. De behoefte aan interim invulling van projectorganisaties neemt toe. Grote projecten als Schiphol-Amsterdam-Almere, Sluis IJmuiden en Rotterdamse baan zijn in uitvoering. Projecten als Zuidasdok, Sluis Terneuzen, A13/A16 en Blankenburgverbinding zijn of komen binnenkort in aanbesteding. Maar er zijn nog meer interessante projecten met behoefte aan kennis en kunde. Wij signaleren in het bijzonder een tekort aan specifieke kennis binnen werkvoorbereiding en projectorganisatie.

Houd jij van uitdagende projecten en heb jij passie voor projectvoorbereiding? Dan komen we graag met je in contact. Ipcon onderscheidt zich door met haar netwerk van zelfstandige ondernemers invulling te geven aan projectvraagstukken. We zijn bekend in de markt en spelen een steeds grotere rol. Vandaar dat wij ook nu ons netwerk aanspreken. Voor diverse projecten in Nederland zijn wij op zoek naar werkvoorbereiders en projectorganisatoren met integrale kennis of specifieke kennis binnen wegen-, beton- of waterbouw.

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en/of projectorganisator en wil je als zelfstandige de rol(len) vervullen op projecten binnen de aannemerij? Neem dan contact op met Ed de Vreede () of Corné Thomassen ().

Ben je niet op korte termijn beschikbaar, maar wil je wel verder vooruitkijken? Neem gerust contact met ons op. Zie jij kansen voor (potentiële) zelfstandigen binnen jouw netwerk, ook dan horen wij dat graag!

Naast het op basis van interim invullen van capaciteit zet Ipcon ook producten in de markt. We zijn tevens met diverse partijen in gesprek om te komen tot raamovereenkomsten. Een volgende stap om onze ambities waar te maken.

De markt heeft vertrouwen in Ipcon en haar netwerk! Wij maken dit samen mogelijk door samen te ondernemen.