Goede dag slechte dag

Bouwen aan een sterk team is voor Ipcon van essentieel belang. Sterke teams ontstaan door het bundelen van individuele talenten. Om talenten te kunnen benutten moet je ze wel kennen. Talenten van jezelf, maar ook die van de ander.

Suzanne van Emden van TOT Team Ontwikkel Trajecten brengt met Insights Discovery op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze, de psychologische voorkeuren in kaart. Het systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen. Zij faciliteert voor Ipcon en haar ondernemende partners Team Ontwikkel Trajecten op maat.

Tijdens de workshop “Persoonlijke Effectiviteit” krijgen de partners van Ipcon meer inzicht in hun persoonlijke talenten en de talenten van elkaar. Met dit inzicht kunnen we een betere verbinding maken.Verbinding tussen de partners onderling. En welke partner of welk team van partners het beste invulling kan geven aan vraagstukken en behoeften van onze opdrachtgevers.

 

Logo TOT