Woensdag 26 maart heeft Ipcon een bezoek gebracht aan Iemants NV te België. Iemants is een internationaal georiënteerd staalconstructiebedrijf dat reeds meer dan 50 jaar ervaring heeft in de engineering, productie, levering en montage van staalconstructies en vormt samen met Willems Staalconstructies N.V. de divisie High-grade constructions binnen Smulders Group.

bedrijfsbezoek Iemants

Ipcon is verantwoordelijk voor het projectmanagement namens Iemants van het Gemini-project, wat door Hennie Nijrolder vol enthousiasme en energie wordt verzorgd. Iemants verzorgt het ontwerp, productie en bouw van twee transformatorstations en jacket fundaties. Dit maakt onderdeel uit van het Gemini-project: de bouw van 150 windmolens zo'n 55 kilometer ten noorden van Schiermonnikoog. Dit windmolenpark zal 600 megawatt (MW) gaan leveren en moet zomer 2017 in bedrijf gaan.

Aansluitend aan de bedrijfspresentatie en rondleiding op de locatie te Arendonk, werd de kwartaalbijeenkomsten met alle aangesloten zelfstandigen gehouden. Hierbij werden twee nieuwe zelfstandig ondernemers welkom geheten bij Ipcon: Eric Hunsche en Jacques Cockx. Door Jacques werden we verrast met Ipcon-gebak. Na afloop werd genoten van een gezellig diner, waar druk werd nagepraat over het indrukwekkende bedrijfsbezoek.