SAMENSPEL IpconHR

 Ipcon zoekt HR ondernemers met ambitie voor onze uitbreiding met Human Resource Management. Vanzelfsprekend gebaseerd op ons unieke concept van Samen Ondernemen. Op dinsdag 16 december organiseren wij een Informatieavond voor geïnteresseerden.

Wat maakt jou tot een succesvol ondernemer/ZZP-er? Een bewuste keuze voor het ondernemerschap wordt gedreven door verschillende factoren zoals ambitie en wat zijn mijn kansen. Maar als ondernemer komt er veel op je af. Denk aan acquisitie, administratie, belasting etc. Wil je zelfstandig zijn, maar toch samen ondernemen? Ipcon HR bereid zich voor om samen te gaan ondernemen in Human Resource Management. Een concept dat in 2009 is ontwikkeld en inmiddels is uitgebouwd tot een professioneel geheel. Het succes van Ipcon heeft de afgelopen 5 jaar zijn succes ruimschoots bewezen in de Infra-branche.
 
Naast dat we samen ondernemen, nemen wij ook zaken uit handen. Wij hanteren 4 organisatiepijlers; Business (Acquisitie, accountmanagement, netwerken, fieldmanagement), Marketing (naamsbekendheid & positionering, social media, communicatiemiddelen, beurzen, promotie), Back-office (administratie & financien, contracten, verzekeringen, ondernemersadvies, fiscaliteiten, collectieve inkoop, mobiliteit) en Strategie & ontwikkeling ( bewaking Ipcon concept, meerjarenplan, advisering & begeleiding nieuwe Partners, kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling, bijeenkomsten (intern en extern).
 
Op dinsdag 16 december as organiseren wij een Informatieavond op kantoor van Ipcon, Lage Ham 190-192 te Dongen met het volgende programma:

  • 18.30u - Ontvangst
  • 19.00u - Samenwerkingsconcept Ipcon en toekomstplannen HR
  • 20.30u - Afsluitende borrel

Wil je deze avond aanwezig zijn meld je aan bij Ron Rombouts per mail () of neem telefonisch contact op (evt voor een afspraak, 06-54625360). Aanmelden via onze agenda op de website kan ook.