EMVI

Bij veel aanbestedingen binnen de bouw, infra en energie, is aanbesteden op basis van EMVI aan de orde, waarbij naast een aanneemsom ook een onderscheidend Plan van Aanpak ingediend moet worden. Deze bestaat uit analyse, strategie, uitwerken en opmaken.

We maken bij veel bedrijven juist het verschil doordat wij anders naar een leidraad of tender kijken. Maar hoe achterhaal je nu wat de opdrachtgever precies wil weten? En hoe krijg je de onderscheidende meerwaarde van jullie bedrijf nu goed op papier? Daarnaast staat er vaak een behoorlijke tijdsdruk op de aanbesteding; hoe organiseer en structureer je dan het traject zodanig, dat het niet ‘last-minute’ werk wordt en er avonden en weekenden doorgewerkt moet worden? Ipcon biedt de flexibele oplossing.  

EMVI bij Ipcon

Voor het schrijven van een EMVI-plan hanteren we de praktische benadering. We combineren onze strategische en analytische visie met onze technische en inhoudelijke kennis en een heldere en overtuigende schrijfstijl, waardoor we onderscheidende EMVI-plannen schrijven. Doordat wij vanuit onze technische achtergrond de vraag achter de vraag stellen, zijn wij in staat om de échte inhoudelijke informatie bij, en het onderscheidend vermogen van, onze opdrachtgever te achterhalen. Op basis van onze strategische analyse en de input die wij van u als opdrachtgever krijgen, komen wij tot een onderscheidend, duidelijk en specifiek EMVI-plan.

Een winnend EMVI-plan

Door onze ervaring weten wij dit efficiënt, effectief en presentabel op papier te zetten. Mede door onze werkwijze en technische experts heb je niet te maken met EMVI-schrijvers binnen je team, maar met volwaardige sparringpartners die met je meedenken over het beste integrale resultaat. Al bij al, een exclusief EMVI-plan.