vergunningenscan-ipcon

Welke vergunningen heb je allemaal nodig voor je project? Hoe kun je snel inzicht krijgen in de risicio’s en doorlooptijden die voor jouw project relevant zijn? En hoe past het vergunningentraject in je planning? Onze vergunningenscan biedt inzicht.

Of je nu initiatiefnemer bent of opdrachtnemer, bij projecten in de ‘bebouwde’ omgeving is het zaak om al in de beginfase een overzicht te hebben van de vergunningen en ontheffingen die nodig zijn om je plan met goed resultaat te voltooien.

Door het uitvoeren van een vergunningenscan geven wij je snel, op hoofdlijnen, een overzicht van alle vergunningen die mogelijk van toepassing zijn. Hierbij geven we doorlooptijden, risico’s, bevoegd gezag en indieningsvereisten overzichtelijk voor je weer. Uiteraard kunnen we daarbij, op verzoek, ook andere relevante aspecten meenemen (bijvoorbeeld vergunning- en/of vergunningcoördinatie, naburige projecten, legesverordeningen).

De vergunningenscan is bij uitstek geschikt aan het begin van een nieuwe projectfase. Bij langlopende projecten kan een herziene scan nieuwe inzichten geven. Wij zijn in staat om dit advies op korte termijn te leveren.

Referenties

logo rijkswaterstaat Spie logo.x52044 logo zublin provincie limburg logo


ipcon realisatie 380kv rilland

Realisatie 380 kV Rilland

Contact

jantien van der vet ipcon web 1

Jantien van der Vet

+31 6 2340 1103
jantienvandervet

Elk bouwproject is gebaat bij een helder overzicht van de benodigde vergunningen. Je kunt hierdoor niet alleen een realistische planning opzetten, maar je hebt ook meer inzicht in mogelijke knelpunten in de omgeving.