vergunningcheck


Jantien van der Vet

+31 6 2340 1103
jantienvandervet
e-mail

jantien van der vet ipcon vergunningcheck

Welke vergunningen heb je nodig voor je project? Hoe kun je snel inzicht krijgen in de risicio’s en doorlooptijden die voor jouw project relevant zijn? En hoe past het vergunningentraject in je planning? Onze vergunningcheck biedt inzicht.

Wat is een vergunningcheck?

Of je nu initiatiefnemer bent of opdrachtnemer, bij projecten in de ‘bebouwde’ omgeving is het zaak om al in de beginfase een overzicht te hebben van de vergunningen en ontheffingen die nodig zijn om je plan succesvol te voltooien. Dit inzicht krijg je door middel van een vergunningcheck.

Het belang van een vergunningcheck

Door middel van een vergunningcheck krijg je inzicht in de benodigde vergunningen en ontheffingen, en ben je in staat om de vergunningen tijdig te regelen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het project en voorkom je onnodige kosten en vertragingen. De check is bij uitstek geschikt aan het begin van een nieuwe projectfase, maar ook bij langlopende projecten kan een herziende check nieuwe inzichten geven.

Met een uitgebreide vergunningcheck kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het project en voorkom je onnodige kosten en vertragingen.

Onze aanpak

Met onze vergunningcheck geven wij je snel, op hoofdlijnen, een overzicht van alle vergunningen die mogelijk van toepassing zijn. Hierbij geven we doorlooptijden, risico’s, bevoegd gezag en indieningsvereisten overzichtelijk voor je weer. Uiteraard kunnen we daarbij, op verzoek, ook andere relevante aspecten meenemen, zoals bijvoorbeeld de vergunningcoördinatie, naburige projecten en/of legesverordeningen. Wij zijn in staat om dit advies op korte termijn te leveren.

Onze voordelen

  • Snelle levering van de check
  • Inzicht in alle vergunningen die mogelijk van toepassing zijn
  • Zich op doorlooptijden
  • Overzicht van risico’s
  • Altijd maatwerk
  • Eén coördinator als aanspreekpunt

Wij leveren een vergunningcheck die past bij de specifieke behoefte van het project. Heb je hierover vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met Jantien van der Vet.

aanvraagbutton vergunningcheck