toestandsinspectie

Is de toestand van je object nog toereikend? Door dagelijks gebruik vermindert de toestand van een object. Het is belangrijk om, middels een toestandsinspectie, goed in beeld te krijgen wat de huidige toestand is. Onze experts zijn in staat om een conditiemeting uit te voeren conform NEN 2767-4 of een inspectie CUR 117 B2.

De toestandsinspectie is een gerichte toets op het functioneren van de onderdelen van een object. Gedurende deze inspectie wordt vastgesteld in hoeverre een object nog naar behoren functioneert. De criteria hiervoor worden vastgesteld op basis van een uitgebreide risicoanalyse. De inspectie wordt, voor zover dit mogelijk is, gerealiseerd op basis van visuele waarnemingen.

NEN 2767-4 en CUR 117 B2
Alles draait om een juiste waarneming van het object. Door onze technische expertise en achtergrond, zijn wij in staat om je die waarneming te leveren. De conditiemeting voeren wij uit conform NEN 2767-4 of een inspectie CUR 117 B2. 

MJOP
Wij zijn infrastructureel actief én zijn in staat om het gevraagde product op maat te leveren, gebaseerd op uw eigen vragen en doelen. Wij zijn tevens in staat om je te begeleiden bij het vervolgtraject.

Wij zijn in staat om een product op maat te leveren, zoals een onderhoudsplan, toestandsinspectie of een volledig onafhankelijk team voor beheer en onderhoud. Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van Asset Management.

Heb je vragen of wil je meer informatie met betrekking tot de toestandsinspectie? Neem contact met ons op!

 

Referenties

 
onderhoudsplan n261 tilburg waalwijk
    Ombouw N261, Tilburg-Waalwijk

 

uithoflijn ipcon nick vos web     Uithoflijn

 

 

Contact

nick vos ipcon web

Nick Vos

+31 6 2716 9290
nickvos

 

Onze experts zijn in staat om een conditiemeting uit te voeren conform NEN 2767-4 of een inspectie CUR 117 B2.