Technische EMVI-experts als volwaardige sparringpartners in uw team


Pizza-avonden, nacht- en weekendwerk en deadlinestress… Voor veel bedrijven en tendermanagers herkenbare situaties vlak voor de indiendatum, die duiden op een proces wat niet (voldoende) in-control is. Dit vraagt om EMVI-experts die niet alleen het EMVI proces begrijpen, maar ook begrijpen hoe de bouw/techniek werkt en zich makkelijk verplaatsen in het project en in uw organisatie(processen).

Wie zijn wij?

Onze ervaren EMVI-experts zetten op basis van een grondige leidraad- en tenderplanninganalyse samen met u een gedragen EMVI-planning op, maken risico's die de voortgang van dit proces verstoren inzichtelijk en sturen continu op het halen van de tussen- en eindmijlpalen. Wij zijn techneuten die winnende EMVI-plannen schrijven. Al onze EMVI-experts waren in het verleden – of zijn dat nog steeds – actief in de bouw-, infra- en/of energiepraktijk. Dit maakt ons volwaardige sparringpartners in een projectteam. Je hoeft ons niet uit te leggen wat een damwand is, dat beton niet ‘droogt’ maar uithardt of dat een asfaltweg uit meerdere lagen wordt opgebouwd. Dit scheelt tijd en zorgt ervoor dat wij de (project)teamleden triggeren met scherpe en verdergaande vragen.

Hoe werken wij?

Wij stellen op basis van de leidraad en de tenderplanning van de klant een EMVI-planning op waarin we verschillende tussenmijlpalen opnemen. Dit zijn sessies (kick-off, strategiesessie, verdiepingssessies en een optimalisatiesessie) en reviewmomenten. In deze sessies stellen onze EMVI-experts zich vanuit hun praktijkervaring op als volwaardige sparringpartners in het team: zij denken inhoudelijk mee en dragen out-of-the-box oplossingsrichtingen aan of het nu gaat om planning, fasering, omgevingsmanagement, samenwerking of duurzaamheid. Voor de reviewmomenten leveren wij als tussenproduct een structuurversie, bulletversie en conceptversie op. Aan de hand van de sessies en reviews werken wij de definitieve versie uit en dragen zorg voor een custom-made opmaak van het Plan van Aanpak.