Samen met het team is het project doorgrond, de klantvraaganalyse uitgevoerd en het Plan van Aanpak uitgewerkt. En dan blijkt in de beoordeling dat de opdrachtgever niet heeft begrepen wat er is bedoeld en worden de maatregelen als niet SMART, niet projectspecifiek en/of onduidelijk beoordeeld. Hoe kan dat nu? We zijn toch duidelijk geweest?

EMVI planschrijven is een onderschatte expertise, waar meer bij komt kijken dan men vaak denkt. Actief schrijven, SMART schrijven, aantoonbaarheid van de maatregelen en/of werkwijzen, een duidelijke rode lijn in het verhaal, een schrijfstijl die aansluit bij de klant én die door elke beoordelaar begrepen wordt.

Samen met het projectteam werken onze EMVI-experts op basis van de winstrategie SMART onderscheidende maatregelen uit en onderbouwen deze met verifieerbare prestatie-informatie.

Wij doen dit aan de hand van 3 tussen producten: de structuurversie, waarin wij de leidraad en winstrategie naar de verdere planuitwerking vertalen; de bulletversie, waarin wij puntsgewijs de onderscheidende maatregelen op de juiste plaats in het EMVI-plan plaatsen en de concepttekst, waarin wij de maatregelen SMART uitwerken en onderbouwen met aantoonbare prestatie-informatie en referenties.