Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken!


Een opdrachtgever moet vaak wel 10 plannen van aanpak lezen. Hoe zorg je er dan voor dat jouw plan een onuitwisbare indruk maakt? Daarnaast is het van belang de spanningsboog van de beoordelaar vast te houden. Dat doe je niet door hele pagina's tekst op hem/haar af te vuren; daar wordt iedereen tureluurs van. Maar hoe voorkom je dat?


Hoe doen wij dit?
Een custom-made opmaak en duidelijke visualisaties zorgen niet alleen voor een verzorgde (eerste) indruk, maar dragen – wanneer op de juiste manier ingezet – ook bij aan het versterken van de inhoud. Wij verzorgen voor zowel voor door onszelf opgestelde EMVI-plannen als voor door opdrachtgevers opgestelde EMVI-plannen de opmaak en visualisaties.

Wat doen wij?

Per EMVI-plan bepalen we op basis van de klantvraag en de gewenste (klant)uitstraling een project specifieke opmaak en visualisaties. Dit werken we uit in een "mock-up", die we met u bespreken. We bepalen welke visualisaties het Plan (de inhoud) versterken en werken deze in concept uit. Na de conceptversies van zowel de planopmaak als visualisaties, werken wij het hele Plan van Aanpak in de definitieve versie zo uit. Zo zorgen wij voor een eruit springend EMVI-plan en de beste eerste indruk bij de beoordelaars.