calculaties


Jacques Cockx

+316 1354 6969
jacquescockx
e-mail

jacques cockx ipcon calculatie

Wil je geen hoge faalkosten door onnauwkeurige calculaties? Wil je zeker weten dat je geen noodzakelijke elementen vergeet en met de goede prijzen rekent? Het opstellen van zorgvuldige calculaties binnen de infra is, mede door de toenemende wet- en regelgeving en een groeiende diversiteit in materialen, een complexe aangelegenheid.

Nauwkeurige calculaties

Calculaties binnen de infra worden gemaakt voor het bepalen van de kostprijs, verkoopprijs en winstgevendheid van een project. Het is niet eenvoudig om de bouwkosten voor een project te noemen én hier een goede onderbouwing voor te geven. Het maken van kwalitatief goede berekeningen vraagt om deskundigheid. Om faalkosten en ongewenste verrassingen te voorkomen, is het toch essentieel dat dit goed gebeurt. Nauwkeurige berekeningen helpen bij een goede balans tussen kosteneffectiviteit en kwaliteit. Zorg ervoor dat de uitgaven op je project efficiënt zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Het opstellen van zorgvuldige calculaties binnen de infra is, mede door de toenemende wet- en regelgeving en een groeiende diversiteit in materialen, een complexe aangelegenheid.

Calculaties: onze aanpak

Wij zijn in staat om door middel van nauwgezette en goed onderbouwde calculaties kosten te besparen op aanbestedingen. Hierbij nemen wij onder andere de werkomschrijving en aanbestedingsleidraad door en brengen alle kansen en risico’s in kaart. Na het aanvragen van prijsaanbiedingen bij de onderaannemers en leveranciers, én het beoordelen van de volledigheid van de aanbiedingen, stellen wij betrouwbare prijsvergelijkingen op. Dit doen wij voor o.a. voor RAW en D&C.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Nauwkeurige en complete berekeningen
  • Zelfstandige en kant-en-klare oplevering
  • Voor o.a. RAW en D&C
  • Betrouwbare prijsvergelijkingen
  • Eén coördinator als aanspreekpunt

Capaciteitstekort?

Heb je binnen je organisatie een capaciteitstekort aan calculators? Onze experts zijn flexibel in te zetten en kunnen zelfstandig kant-en-klare calculaties afleveren.