Heb jij voldoende capaciteit in huis voor het opstellen van een nauwkeurige calculatie in drukke perioden? Wil jij de zekerheid hebben dat je een calculator met de juiste kennis en kunde inschakelt?

Het maken van een kwalitatief goede calculatie vraagt om deskundigheid. Om een project zo kosteneffectief mogelijk te laten verlopen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, zijn een nauwkeurge calculaties essentieel. Wij nemen onder andere de werkomschrijving en aanbestedingsleidraad goed door en brengen kansen en risico’s in kaart. Na het aanvragen van prijsaanbiedingen bij de onderaannemers en leveranciers, én het beoordelen van de volledigheid van de aanbiedingen, kunnen wij betrouwbare prijsvergelijkingen opstellen. 

Ipcon beschikt over de expertise om het volledige proces van calculatie in kaart te brengen en uit te voeren. Wij zijn in staat om door middel van nauwgezette en goed onderbouwde calculaties kosten te besparen op aanbestedingen. Kom je capaciteit tekort met betrekking tot calculators? Onze experts zijn flexibel in te zetten en kunnen zelfstandig kant-en-klare calculaties afleveren.

Contact

jacques cockx ipcon web

Jacques Cockx

+316 1354 6969
jacquescockx

Wij zijn in staat om door middel van nauwgezette en goed onderbouwde calculaties kosten te besparen op aanbestedingen.