Bert de Wolde


LinkedIn

Het voelt goed als ik door middel van mijn kennis en kunde van bouw en IT van meerwaarde kan zijn! Bovendien ben ik trots op producten en diensten die ik kan leveren.

Bert is een ervaren adviseur op het gebied van informatievoorziening in de bouwsector. Naast praktische ervaring met projecten in GWW en B&U, heeft hij ervaring met informatieanalyse en datamodellering binnen systems engineering en (BIM-)modellering. Binnen Ipcon is Bert als adviseur Relatics één van de specialisten voor het modelleren, configureren en beheren van Relatics.

De communicatief vaardige Bert is in staat om de meest complexe materie gestructureerd uit te leggen en visueel inzichtelijk te maken. Bovendien weet hij praktische oplossingen te vinden voor de meest ingewikkelde problemen. Een bruggenbouwer pur sang tussen mens, organisatie en IT.

Interim Rollen

  • Systems Engineer
  • Informatiemanager
  • Consultant Relatics
  • Procesmanager
  • Adviseur Projectmanagement
  • Adviseur Risicomanagement

Competenties

  • Conceptueel denken 
  • Creatief
  • Loyaal
  • Samenwerken

Referenties

Bert is iemand met een waardevolle inbreng van know-how in de overleggen die ik met hem gehad hebt, zowel op basis van theorie als praktijkervaring. Hij is in staat om complexe onderwerpen beet te pakken en duidelijk te verwoorden, zodat ook minder onderlegde mensen begrip krijgen voor de materie. Bovendien is Bert een prettig persoon om mee samen te werken!

                                                       Renzo van Rijswijk - Manager R&D / Domeinhoofd Systems Engineering - Strukton Civiel

 

Bert is een gedreven Relatics-ontwikkelaar. Hij houdt van uitdagingen, is een teamspeler en maakt van eisen een werkend systeem. Waar hij binnen komt is zijn vakgebied geen zorgpunt meer.

                                                       Huub Jakobs - Manager Projectbeheersing DBFM-contract sluizen - Rijkswaterstaat

 

Bert werkt niet vóór de klant, maar mét de klant!

                                                       Marcel Polet - Adviseur contractmanagement Zeetoegang IJmond / Beatrixsluis / Sluis Eefde

        

 “Bert is uitstekend in staat om processen gestructureerd in beeld te brengen en over te zetten in gebruiksvriendelijke software. Mede door zijn snelle inlevingsvermogen en vermogen tot abstract denken, is hij in staat om zeer snel tot de juiste oplossingen te komen en zodoende bij te dragen tot een efficiënte werkwijze”.

Radboud Brouwers, Senior adviseur Systems Engineering, Movares