Anouschka van der Kraan

+31 6 2413 1131

LinkedIn

Met woorden als bouwstenen en inzicht als kompas, smeed ik bruggen tussen visie en realiteit. Als EMVI-schrijver en omgevingsmanager, verbind ik niet alleen de essentie van projecten, maar ook harten en hoofden, om gezamenlijk successen te bouwen die blijvende impact achterlaten

Met een uitgebreide achtergrond in de Communicatie- en Sales sector, blinkt Anouschka uit in het begrijpen en verbinden van haar gesprekspartners. Haar integere werkwijze en empathisch vermogen stellen haar in staat om diepgaande gesprekken te voeren en zich volledig in te leven in de belangen van de stakeholders. Wat haar echt onderscheidt, is de proactieve benadering en bereidheid om actief mee te denken en samen te werken aan oplossingen.

Anouschka beschikt over verschillende vaardigheden, waaronder het analyseren van aanbestedingsdocumenten, het identificeren van kansen en risico's, en het ontwikkelen van strategische EMVI-plannen die de meerwaarde van het voorstel benadrukken. Bovendien is ze bedreven in het coördineren van multidisciplinaire teams en effectief samenwerken met interne en externe belanghebbenden om een optimale projectuitvoering te waarborgen. Als omgevingsmanager begrijpt ze het belang van effectief stakeholdermanagement en het opbouwen van constructieve relaties. Ze heeft ruime ervaring in het betrekken van belanghebbenden, het identificeren van hun behoeften en zorgen, en het implementeren van effectieve communicatiestrategieën om een positieve projectomgeving te bevorderen.

Gekenmerkt als een gedreven, communicatief en creatief persoon, toont ze een sterke toewijding aan haar werk en vastberadenheid om haar doelen te bereiken. Daarnaast beschikt ze over ervaring met tools zoals InDesign, Sketchup Pro en Photoshop, waardoor ze haar ideeën op creatieve en professionele wijze kan vormgeven. Met haar passie voor het leveren van kwalitatieve resultaten, zet ze zich in om succesvolle projecten te realiseren die voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers en een positieve impact hebben op de omgeving.

Als u interesse heeft in het toevoegen van waarde aan uw organisatie en projecten, nodigt ze u uit om contact op te nemen en te bespreken hoe zij u kan helpen.

 

Interim rollen

  • Omgevingsmanager
  • EMVI-schrijver

Competenties

  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Empatisch
  • Organisatie sensitief
  • Resultaatgericht